Industrijski podni sistemi

Kompletna sistemska rešenja za Vaš pod

HTC  SUPERFLOOR

DONOSI SNAGU VAŠEM PODU

KARAKTERISTIKE:

Betonski podovi zaslužuju bolji tretman od toga da se po njima samo hoda. Jedan HTC Superfloor će Vas zaista naterati da cenite prednosti upotrebe betonskog poda kao izložene podne površine. Prljavi, sivi podovi su pretvoreni u sjajne, lake za održavanje, ekološki podobne i trajne podove. Činjenica da je beton čvrst i izdržljiv materijal je dobro poznata već hiljadama godina. Otkriveni tragovi materijala datiraju još od pre 7000 godina i neke od najpoznatijih građevina Rimskog carstva, uključujući Panteon, bile su sagrađene od betona. Uprkos tome, znanje izrade betona je zaboravljeno i to je trajalo sve do 17 veka kada je beton ponovo otkriven i još jednom postao jedan od najčešćih građevinskih materijala našeg doba.Njegov latinski naziv, “concretum”, je postao sinonim kroz istoriju za jačinu i dugotrajnost. HTC Superfloor je revolucionarni podni koncept čija tehnika izrade čini da beton bude više od jakog i otpornog na habanje. Tehnika je jednostavna koliko i genijalna. HTC mašine i dijamantski alati bruse i poliraju betonske podove da bi se odstranio slabi površinski sloj, a obradom čvrste materije u betonu dobio jak i otporan habajući sloj betona. Rezultat ovih procesa je jači, dugotrajniji, sjajniji i lepši pod.

Više od lepe završne obrade

LEPOTA DOLAZI IZNUTRA
Podovi predstavljaju veoma važan deo svakodnevnog života, jednako u industrijskim oblastima kao i u privatnim rezidencijama. Ali, kao što je bitno da podovi izgledaju lepo, takođe je potrebno da su i funkcionalni. Zato ćete voleti HTC Superfloor. Sjajna betonska površina nije samo estetski ugođaj već ima i mnoge druge prednosti.

JAK POD

HTC Superfloor je veoma ekonomično rešenje za sve vrste poslovnih aktivnosti. U poređenju sa tradicionalnim metodama za betonske ili epoxi podove, na primer, HTC Superfloor nudi nenadmašnu trajnost. Obrađeni podovi imaju neograničeni vek trajanja, recimo jednako trajanje kao građevina u kojoj su postavljeni. Početna ulaganja su ista ili niža od onih za tradicionalna podna rešenja, ali niski troškovi održavanja i duži vek trajanja čini HTC Superfloor najunosnijim ulaganjem. Troškovi životnog ciklusa poda su oko 60% niži od troškova tradicionalnih podnih rešenja. I uz pomoć “Twister” metode čišćenja, otkrićete da je Vaš pod jednostavan, lak i jeftin za održavanje kao i to da je blagonaklon prema okolini.

Dodajte boju vašem podu

HTC Superfloor nudi više od šanse da imate pod koji podnosi teška opterećenja a, u isto vreme, poseduje visok sjaj. Možete takođe dodati boju po Vašem izboru bez gubitka bilo kog kvaliteta Vašeg već odličnog poda. Možete dodati boju na celu površinu poda ili jednostavno pripojiti logo kompanije.

RINOL