Industrijski podni sistemi

Kompletna sistemska rešenja za Vaš pod

Epoksidni podni sistemi

ODLIČNA REŠENJA ZA SVE PROJEKTANTSKE ZAHTEVE!

Najveća mehanička opteretivost i ravnost, dugovečnost i visoka otpornost na hemikalije uz istovremeno lako održavanje – to su samo neki od zahteva koji se danas traže od industrijskih podova.
RINOL višeslojni epoksidni i poliuretanski podni sistemi odlično ispunjavaju te visoke zahteve.
RINOL grupa je s’ više od 40 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i primeni podnih sistema na bazi livenih smola vodeća na evropskom tržištu na području industrijskih podova i podnih obloga.
Kod izrade novih podnih površina, kod prilagođavanja postojećih podova promenjenim zahtevima korišćenja ili u slučaju sanacije, naši su sistemi podnih obloga na bazi livenih smola dorasli svakom zahtevu i osiguravaju visoke higijenske i sigurnosne standarde.

PODNI SISTEMI PO MEHANIČKOM OPTEREĆENJU!

RINOL sistemi su:

o mehanički opteretivi 
o otporni na hemikalije
o bez fuga
o zatvorenih pora
o vodonepropusni
o ne klizaju se
o mnogobojni
o lako se čiste
o lako se popravljaju

Spoj poda i zida može se izvesti u obliku holkera različitih visina i radijusa, tako da se znatno olakšava čišćenje poda i smanjuju troškovi održavanja, a integrisani holker-sokl je veoma važan detalj kada su u pitanju podovi koji treba da zadovolje HACCP standarde u prehrambenoj industriji te GMP i FDA standarde u farmaceutskoj industriji.
O celokupnim konstrukcijama postoje razni internacionalni i domaći atesti.

SIGURNOST ZA VAS!

Naši sistemi podnih obloga rezultat su višedecenijskog iskustva i stalnog rada na polju razvoja u našim laboratorijama.
Oni se naravno, za vašu sigurnost, kontinuirano ispituju od strane nezavisnih stručnjaka i, osim toga, poseduju sve bitne međunarodne ateste i sertifikate (npr. DIN EN JSO 9001).

Konsalting znači rešavanje problema pre nego što se pojavi. Mi posedujemo znanje i iskustvo („know-how“) u konstrukciji i sastavu RINOL završnih podnih sistema za industrijske podove. Drago nam je što ovo znanje možemo da učinimo dostupnim našim Investitorima u ranoj fazi planiranja i projektovanja.

Sve komponente i sastojci RINOL završnog podnog sistema se razvijaju, proizvode i testiraju u laboratoriji. To garantuje vrhunski kvalitet, brzu dostupnost i optimalna svojstva naših proizvoda.

Naši industrijski podni sistemi razvijaju punu funkcionalnost samo sa profesionalnom ugradnjom, prema preciznoj tehnologiji ugradnje pod stručnim nadzorom. Širom sveta RINOL industrijski podovi su obrazac za pouzdanost, tačnost, kvalitet i isplativost. Kvalitetnom ugradnjom završen je kompletan proces izrade podnog sistema čime je investitoru obezbeđena garancija i sigurnost po principu “sve iz jedne ruke”, počevši od faze planiranja i projektovanja do realizacije.

RINOL